Middag

Middag serveres mandag-lørdag fra kl 16:00

På Restaurant 1877 er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver detalj er nøye gjennomtenkt for å gi deg en unik og minneverdig opplevelse. Maten vår er inspirert av sesongens beste råvarer fra lokale leverandører og er dypt forankret i norsk matkultur. Hver rett vi serverer forteller sin egen unike historie og formidler de gode opplevelsene vi ønsker å dele med deg. Vår lokale forankring merkes i maten, servicen og i glasset—alt vi serverer er basert på ekte håndverk og høy kvalitet.

Til middag kan du velge fra vår fristende à la carte-meny, eller la deg begeistre av månedens 4-retters meny, nøye satt sammen av vårt kreative kjøkken.

Mat med kjærlighet og kunnskap

À la carte

Smått

Norske grønnsaker med dillmajo 155,-
 (1,3)
Oliven 99,-
 (12)
Spanske macron mandler 115,-
(8)

Småretter

Langtidskokt ku kr 215.-
(7, 9, 12)
Skalldyrsuppe 325,-
(2, 4, 7, 9, 12)
Blåskjell 275,-
(7, 12, 14)
Sjøkreps & Hummus 225,-
(1, 7, 9, 12)
Kamskjell, 239,-
Potet, eple og beurre blanc
(7, 12, 14)

Middag

Dagens fisk 469,-
Beter, Eple og Beurre Noisettes
(4, 7, 12) 

Kylling 485,-
Kålpuré, karamellisert løk, østerssopp, poteter, tyttebær – & kyllingjus
(7, 12)

Søtt

Rabarbrasuppe 185,-
Med hjemmelaget vaniljeis 185,-
(3, 7, 8, 12)

Blåmuggost 195,-
Serveres med tilbehør
(1, 7, 12)

Månedens 4-retter

Selvrøykt Laks
Jordskokk, beter og estragon
(4, 7, 12)

Kamskjell
Potetkrem med hardangersider og epler
(2, 7, 12, 14)

Lam fra Larsastova
Mørt lam, sprø spisskål, søte erter og syrlige stikkelsbær
(7, 12)

Hjemmelaget eplekake
Med epler i sesong og hjemmelaget vaniljeis
(1, 3, 7)

1095,-

Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs

Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute.